Rólam

12 éves koromban (1987) kezdtem windszörfözni, 18 évesen kezdtem siklóernyőzni (1994), 2001-ben kezdtem kiteszörfözni és 2019-ben  kitefoilozni illetve eFoilozni.

Az elmúlt pár évben kb. évi 200 napot töltöttem vízen ami főleg kite és eFoil oktatással (és persze rengeteg kiteozással és eFoilozással) telt, illetve nagyjából évente 50-70 napot töltök tandem repüléssel.

Az elmúlt évtizedek alatt olyan sok élményt kaptam, hogy kialakult bennem egy vágy, hogy továbbadjam ezeket az élményeket és azon vettem észre magamat, hogy a hobbijaimból munkát csináltam.

2012-ben volt egy nagyobb váltás az életemben, amikor nyáron óriási repülésvágyból és némi kíváncsiságból indíttatva elkezdtem tandem siklóernyőzéssel vállalkozásszerűen foglalkozni. Elég volt pár hónap ahhoz, hogy azután képtelen legyek bármi mást csinálni, ami nem szigorúan véve a hobbim. A Tandemfly.hu az ezzel kapcsolatos weboldalam.

Nagyjából ebben az időszakban fogtam bele a kite oktatásba. Először ismerőseim kerestek meg, hogy tanítsam meg őket kiteozni, majd az ő ismerőseik jöttek és így tovább. Az évek alatt arra jöttem rá, hogy egyre inkább szeretek oktatni és óriási sikerélmény nekem is, amikor valakit megtanítok kiteozni vagy eFoilozni. Amikor egy tanuló először éli át a vízen siklás élményét, akkor az nekem is olyan, mintha a legelső végigsiklott 100 méteremet élném át újra.

Keress bátran!

06 30 676 8233

info@efoilhungary.hu